Nu är sammanställningen av den regionala årliga uppföljningen publicerad

Naturvårdsverkets rapport Årlig uppföljning överlämnades till regeringen den 31/3. Nu finns den sammanställning som RUS har tagit fram med alla läns målbedömningar publicerad.

Naturvårdsverkets rapport Årlig uppföljning överlämnades till regeringen den 31/3. Den årliga uppföljningen redovisar de statliga insatser som gjorts under 2020 för att uppnå miljömålen. Under de närmaste åren behöver hela samhället öka takten i miljöarbetet om vi ska nå uppsatta mål till år 2030. Fortfarande nås bra 1 av 16 mål. Trenden för sex av målen är negativ. Två av målen har en positiv trend.

Läs nyheten och rapporten här: Rapport: Årlig uppföljning 2020 (naturvårdsverket.se)

Länsstyrelsernas och Skogsstyrelsens regionala uppföljning av miljömålen utgör underlag för den nationella uppföljningen och ger också kunskap till kommuner, näringsliv, organisationer och medborgare om miljötillståndet i länen och åtgärder som genomförs.

Nu finns den sammanställning som RUS har tagit fram med alla läns målbedömningar publicerad här på webben.
Här kan du läsa sammanställningen.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.